hvit
SWENOR

ABC


KIWI

KIWI

Saucony
VJ


MILA


SKODA

DEKKMANN

DEKKMANN

DEKKMANN

   
  Jon Pedersen

15 apr 07 Stang ut :( Norwegian Spring Langdistanse (med kart og bilder)

Jeg har jeg bevist for meg selv at jeg virkelig kan. Formen er bra, og o-teknikken sitter. Men, denne helga ble det mye stang ut.

Fredag løper jeg veldig raskt, men koker det til inne til passering på stadion. Men kommer på en godkjent 9. plass.

På Lørdag er det herlig å løpe. Kroppen så bra, og det flyter fint. Men med hjerteproblemene måtte jeg stoppe opp i 1:30, og jeg raste da fra en 7. til en 19. plass.

I dag gikk alt nokså bra til jeg surret det helt til på 27. post. Kartet var ikke helt rett, jeg trodde først noen hadde sjålet hele posten, og var på vei mot neste post uten å stemple. Men så tar jeg alikevel en tur tilbake, finner posten på en merkelig sted, men taper her over 6 minutter. Havner da til slutt på en 18. plass

Så da spørs det bare hva NOF tar hensyn til når de tar uttaket til Nordisk. Men jeg har hvertfall bevist for meg selv at jeg er på gang. Sterkere og sikrere enn noen gang! !

Kart —- Resultater —- Bilder —- VG —- Tore S —- Moss Avis —- OPNReader's Comments

 1. |

  Jeg vet du kan, Østfold vet du kan! tror det ikke er lenge til hele norge vet hva du kan.. denne helgen ble stang ut, men det neste store blir kanskje stang inn =)

 2. |

  Nå bør NOF få opp øya, hadde det ikke vært for den posten på slutten så hadde du vært oppe i toppen. Neste helg for du ta revansje og ta rotta på dem. Vi vet du kan.

 3. |

  Ikke rart at du bomma på den posten, den lå 50 m feil.

 4. |

  Stå på Jon! Dette klarer du ved neste korsvei, selv om du ikke ble tatt ut nå!

 5. |

  Hei! Synd du ikke kom med til NOM. Virket veldig jevnt om de siste plassene, og du hadde jo endel utur i helga. Merkelig at de ikke hadde vett nok til å bruke totaltiden på 26. post som slutttid søndag. Lykke til med treningen fremover, så håper jeg vi sees på World Cup i Finland:-)

 6. |

  Takk for all støtte alle sammen :)

  Jeg skal være med til Finland ja Øystein :)
  Nå legger jeg opp formen til NM sprint.
  Vi sees nok der også.

 7. |

  Stemmer i utsagnene om at det var synd, og at uttaket ville ha sett annerledes ut om andre argumenter ble lagt til grunn. Ta med videre at du har bevist at du kan og at det er mange som har tro på deg.

 8. |

  Omtale i VG.. Stilig. Gødts på videre.